Ejecutivo de Cuentas / Account Manager | Spain

Job Position: Ejecutivo de Cuentas / Account Manager
Job Description: Aida – Spain – Som AidaStudio® un estudi de disseny gràfic situat a Vic. Creiem amb el valor del concepte, la bona tipografia i l’ordre. Buscant sempre un resultat atractiu i adaptat a les necessitats de cada projecte. Portem a terme projectes d’identitat corporativa, creació web, packaging, disseny editorial entre d’altres. Busquem una persona que s’ocupi de la gestió de comptes i el desenvolupament estratègic de noves propostes, briefings, presentacions, raports d’activitat i resultats. Requisits. Gran capacitat de treball en equip. Anglès parlat i escrit Capacitat d’autogestió, planificació y organització. Coneixements de eines CMS i gestió web. Desenvolupament de copy i continguts de perfil creatiu. Elaboració de presentacions/propostes. Persona comunicativa amb bona gestió client/equip. Funcions. Gestió de comptes, clients i projectes. Elavoració de briefings i presentacions. Gestió Social Media. Coordinació i planificació amb la resta del equip. Valorarem. Presencia on-lin…see more details

Apply Now

Note: This advertisement for Ejecutivo de Cuentas / Account Manager maybe valid for one month from the date it was posted, so don’t miss the chance and apply now!

Be updated, Subscribe to Raketera
For more job vacancies visit Hiring UAE | Hiring Dubai | Hiring Pinas | UAE Careers